Mit første møde med Bjørn Ignatius Øckenholdt

Jeg tilmeldte mig et kursus ved Ignatius Skolen. En uge. Eller rettere: seks dag, 30 timer Jeg anede ikke om det skulle blive et af de kurser hvor-man-fedter-rundt-medfarvecirklen-i-en-uge-kursus.

Én uge var ikke nok, og nu er jeg fortsat hos Bjørn. Bjørn er en fantastisk lærer. Han formår at se potientialet, i det måske let skrabede talent man kan udgive sig for at være til at starte med. Han ser mulighederne frem for begrænsningerne, og det smitter i den grad af. Han har allerede lært mig hvordan man tegner, og det er ellers noget jeg har prøvet at lære gennem en del malerkurser, croquis, billedekunstskoler osv. Jeg ved ikke hvor det skal ende! :-)

Hvis du er nysgerrig så kig forbi min Instagramprofil: eline.jessen. Her oploader jeg dagligt billeder af hvad der sker på kurset. Men her får du også lige et kig på hvad jeg finder på, og det skal siges, at det er helt anderledes end hvad jeg ellers har lavet.

IMG_0147

Et gammelt billede får nyt liv og nye øjne.

 

 

IMG_0212

En folkevandring.

IMG_0151

En valmuedreng.

IMG_0210

Et billede under process.

IMG_0083

Billedet er endnu ikke færdigt.

61C7B5A4-A989-4FAF-A681-BD296E5F7DA1

Jeg laver dog også lidt serigrafitryk, nu også som brugskunst! Det er rigtig fedt at kunne bruge mine trykrammer på en ny måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *